Ha egy jó weboldalt szeretne…

Ennél a munkánál egy orvos házaspár azt kérte, hogy a meglévő weboldaluknak csináljak egy angol nyelvű változatot. Így maradt a régi dizájn. Természetesen a weboldal belső motorja(i) frissítve lettek és el lettek látva a kor követelményeinek megfelelő biztonsági dolgokkal.

 

www.chemor.hu/en

Itt egy teljesen új weboldalt kellett tervezni. A munkám része volt a tárhely a domain, a levelezés és a teljes weboldal megtervezése és bekalibrálása.

 

www.uzletkarbantarto.hu

Ennél a munkámnál a weboldal már létezett egy online weboldal tervező oldalon a maga kis hiányosságaival (lassú, és tervezésben behatárolt). A fő szempont az volt, hogy a honlapot “átköltöztessem”. Igazából nem beszélhetünk átköltöztetésről, hanem inkább lemásolásról, mert teljesen ujjá kellett építeni. A munkám része volt a tárhely a domain, a levelezés és a teljes weboldal megtervezése és bekalibrálása.

Ennek a munkámnak örültem a legjobban, mert a honlap üzemeltetői egy nemes cél érdekében dolgoznak, teljesen karitatív kereteken belül, anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Ezért is fontos számukra minden támogatás, ammihez elengedhetetlen egy normális szerkeszthető és gyors weboldal.

 

www.mozduljunkki.hu

 NYITVA TARTÁS:

Nyári Nyitva Tartás:

Hétfő - Péntek: 9:30 - 17:30

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Hétfő - Csütörtök: 9:30 - 17:30

Péntek: 9:30 - 17:00

Szombat: 10:00 - 13:00

Vasárnap: Zárva

INGYENES VISSZAHÍVÁS

Kérjük adja meg telefonszámát, hogy visszahívhassuk Önt.

PARTNEREINK

 

© 2010-2020 Kiko GSM